Creare / dezactivare / modificare conturi utilizatori (parole) Medallion

Modificat la Jo, 11 Apr la 4:52 PM

Se acceseaza Admin Medallion ->Configuration -> User. Important, se va selecta categoria de angajati (in functie de acesta categorie se pot seta drepturi implicite de acces in Medallion) -> Insert. 

Apare urmatorul ecran, unde la User se vor trece initiale sau nume (Login), Name, Post se va trece numele complet (acesta va aparea pe facturi la rubrica Intocmit de:, CNP-ul operatorului nu mai este obligatoriu, dar daca totusi doriti sa apara pe factura – il treceti tot aici). Se va bifa Admin access doar daca este cazul (de exemplu pentru schimbarea cursului valutar). Change password at login se va bifa pentru a le da posibilitatea operatorilor sa-si schimbe parola, altfel vor trebui sa o foloseasca pe cea generata automat de system si OK. 

Dupa OK-ul de mai sus apare acest ecran unde va apare parola generata de system. Se va nota cu mare atentie si OK. 

La prima logare in sistem, utilizatorii vor introduce codul generat anterior si apoi isi vor putea personaliza parola: 

Atentie! Parola noua va avea minim 8 caractere, minim o majuscula, si minim un character special. Ex: pL$12345 

Un utilizator existent se va dezactiva (odata un cont folosit nu mai poate fi sters) in felul urmator. Selectati cont utilizator si click pe butonul Deactivate. Confirmati cu Yes la intrebarea Do you really want to deactivate user ..? 

Un cont se va modifica apasand butonul Edit din ecranul urmator. Apasati Edit si se deschide ecranul cu datele utilizatorului. Se poate modifica numele daca este cazul, bifa sau debifa functia Admin access, si Change Password at login (moment in care se va genera un nou cod pentru activare parola). 

A fost de ajutor articolul?

Grozav!

Mulțumim pentru feedback

Ne pare rău! Nu am putut fi de ajutor

Mulțumim pentru feedback

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți acest articol!

Selectează cel puțin unul dintre motive
Verificarea CAPTCHA este necesară.

Feedback trimis

Apreciem efortul dumneavoastră și vom încerca să modificăm articolul