Verificare transfer tranzactii Medallion

Modificat la Vi, 12 Apr la 2:16 PM

Tranzactiile transferate de pe un folio pe altul se pot verifica in Medallion in mai multe moduri:

1 – exista un raport in acest sens numit - CorrectionAdjustmentTransfer Report in care tranzactiile transferate de pe un folio pe altul sunt evidentiate in felul urmator:

2 – Modul CTRL – Event LOG. Selectati Module = Invoice, Event = Item moved si eventual perioada sau ziua. Informatiile arat in felul urmator:

3 – fiecare rezervare are propriul modul Change Log unde se pot urmari toate activitatile de pe o rezerare – inclusiv transferulrile. Vezi ex. in continuare.

Iar daca mutati coloana Event in dreapta veti vedea si ce tranzactii au fost transferate (detaliile Item moved)

In ceea ce priveste destinatia (folio/rezervare de destinatie) tranzactiile transferate sunt marcate cu sageata verde:

Pentru a afla mai multe detalii legate de acest transfer din acest modul dati dublu click pe una din tranzactiile transferate, si vedeti ca e o linie compusa din cazare si mic dejun.

Pasul urmator este sa dati dublu click pe una din cele 2 tranzactii ca sa aflati detaliile.

Observati detalii legate de transfer (Folio Nr., Nume client, Camera Nr.).

In cazul tranzactiilor transferate si facturate lucrurile se schimba. Pentru a putea identifica folio de unde s-au transferat la printare fie Statement, fie Folio Copy veti bifa All la Print Reference Notes

Observati pe formularul listat detaliile (despre transfer) in acest caz.

In cazul tranzactiilor transferate pentru care se foloseste gruparea la facturare se va tine cont ca gruprea sa se faca pe folio initial si apoi sa se faca transferul.

In acest caz la se va putea observa folio sursa pt. tranzactiile trasferate.

Acest lucru nu este posibil (identificare folio sursa pe facture listata) daca tranzactiile se transfera pe un folio, apoi se grupeaza si se factureza. Observati in exemplul de mai jos tranzactiile transferate si apoi grupate.

De retinut, in Raportul CorrectionAdjustmentTransfer Report – aceste informatii sunt vizibile in oricare din situatiile de mai sus. Doar mentiunea pe factura este conditionata de momenul in care se face gruparea. Print Reference Notes – All – aduce pe formularul listat referintele/observatiile legate de tranzactiile respective, dar in cazul cu transfer detaliat si apoi grupare, ultima linie e luata in considerare si pentru aceasta din urma se listeaza si referintele/observatiile.

A fost de ajutor articolul?

Grozav!

Mulțumim pentru feedback

Ne pare rău! Nu am putut fi de ajutor

Mulțumim pentru feedback

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți acest articol!

Selectează cel puțin unul dintre motive
Verificarea CAPTCHA este necesară.

Feedback trimis

Apreciem efortul dumneavoastră și vom încerca să modificăm articolul