Achiziționare A.M.E.F.

Modificat la Jo, 11 Apr la 3:21 PM

Achiziția unui aparat de marcat electronic fiscal se face direct de la Expressoft Technology. Poți plasa o comandă online sau poți intra în contact cu un reprezentant de vânzări la numărul de telefon +4021 201 11 02. 

După achiziționarea aparatului de marcat electronic fiscal se depune la DGRFPB dosarul pentru obținerea numărului de ordine în vederea fiscalizării, dosar ce va cuprinde:

  • De la Expressoft: factură fiscală, declarație de încasare (în cazul plăților prin O.P.), certificatul de garanție, copie autorizație de distribuție de la Comisia de Avizare, copie proces verbal de sigilare de la DGRFPB. 

  • Din partea utilizatorului final: CUI (copie), CIF (copie), copie C.I. administrator, copie după contract de închiriere / vânzare - cumpărare / contract comodat punct de lucru, copie după certificatul constatator al punctului de lucru, cerere de atribuire a numărului de ordine, declarație pe propria răspundere privind adresa de instalare a aparatului de marcat electronic fiscal. 

Mai rapid se poate obține NUI (număr unic de înregistrare) de la ANAF prin intermediul Spațiului Public Virtual (SPV) prin completarea și semnarea formularului C801 precum și prin încarcarea unei arhive cu toate actele enumerate mai sus. 

După obținerea certificatului NUI, contactați Expressoft Technology pe e-mail support@expressoft.ro în vederea programării fiscalizării. 

În urma fiscalizării, utilizatorul trebuie ca în 24 ore să se deplaseze la sediul ANAF de care aparţine punctul de lucru, pentru avizarea Declarației de instalare, a Registrului special si a Cărții de intervenție. 

Un exemplar al Declaraţiei de Instalare va rămâne la Administraţia Financiară de care aparţine punctul de lucru, un exemplar la ANAF sediul social, un exemplar la Utilizator, un exemplar la distribuitor (EXPRESSOFT TECHNOLOGY SRL) şi un exemplar la unitatea de service.

Pentru mai multe detalii vă stăm la dispoziție la adresa de e-mail support@expressoft.ro


A fost de ajutor articolul?

Grozav!

Mulțumim pentru feedback

Ne pare rău! Nu am putut fi de ajutor

Mulțumim pentru feedback

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți acest articol!

Selectează cel puțin unul dintre motive
Verificarea CAPTCHA este necesară.

Feedback trimis

Apreciem efortul dumneavoastră și vom încerca să modificăm articolul