Copiere listă de prețuri

Modificat la Mon, 15 Apr 2024 la 02:05 PM


Pot exista situații în care doriți să creați o listă nouă de prețuri plecând de la una existentă (de exemplu, dacă în anumite condiții de comercializare se schimbă cota de TVA pentru toate produsele din lista veche).


Pentru a simplifica procesul de creare a unei liste noi bazate pe una existentă, MyBusiness permite copierea informațiilor dintr-o listă de prețuri existentă într-o listă nouă, pe care apoi o poți modifica conform necesităților (de exemplu, poți modifica global cota de TVA la toate produsele din listă). 


Urmează acești pași pentru a copia informațiile dintr-o listă existentă într-o listă nouă:


  • Accesează meniul Configurări > Liste prețuri de vânzare și adaugă un tip nou de listă de prețuri de vânzare. De exemplu, adaugă tipul de listă de prețuri Livrări:  • Accesează meniul Vânzare > Prețuri de vânzare și apasă butonul Copiază lista.  • În fereastra nou-deschisă Copiază prețuri de vânzare, selectează sursa listei copiate din lista derulantă care cuprinde toate listele de prețuri de vânzare configurate în sistem.

  • Selectează destinația listei copiate, care trebuie să fie noua înregistrare adăugată la pasul 1, în exemplul nostru Livrări.

  • Apasă butonul Finalizat pentru a copia datele din lista de prețuri existentă în lista nouă.


  • Noua listă copiată de prețuri este salvată și apare în pagina Prețuri de vânzare.

  • Apasă butonul + Nou și modifică lista copiată (în exemplul nostru Livrari) cu informațiile dorite, conform instrucțiunilor din capitolul Adăugare și configurare listă de prețuri.A fost de ajutor articolul?

Grozav!

Mulțumim pentru feedback

Ne pare rău! Nu am putut fi de ajutor

Mulțumim pentru feedback

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți acest articol!

Selectează cel puțin unul dintre motive
Verificarea CAPTCHA este necesară.

Feedback trimis

Apreciem efortul dumneavoastră și vom încerca să modificăm articolul