Accesare MyBusiness

Modificat la Jo, 11 Apr la 2:51 PM


MyBusiness este o aplicație de tip Cloud, pe care o poți accesa pe baza unui cont securizat dintr-un browser (de exemplu Chrome) dacă dispui de o conexiune activă la internet. Poți accesa aplicația MyBusiness la adresa https://mybusiness.expressoft.eu 

În fereastra de acces introdu detaliile contului (e-mail, parola) și selectează limba (romană sau engleză) în care se afișează interfața aplicației.




Paginile aplicației sunt structurate astfel:

  • Meniul aplicației, în stânga pe verticală, devine vizibil după logare. Conceptele ilustrate în diagrama de mai sus sunt reflectate în organizarea meniului MyBusiness. Drepturile de operare în aplicație depind de rolul și drepturile alocate utilizatorului.

  • Detaliile utilizatorului logat, schimbarea companiei accesate și delogarea din aplicație, în partea dreapta sus.

  • Butoanele de acțiuni specifice meniului selectat, în partea dreaptă sus.

  • Informații despre versiunea curentă a aplicației și disponibilitatea unei eventuale actualizări, în partea stângă jos.





După fiecare modificare pe care o operezi în aplicația MyBusiness, sincronizează modulele cu aplicația Master, pentru a menține integritatea și actualitatea datelor în cadrul sistemului! Această operație este necesară și obligatorie, asigurând acuratețea și concordanța datelor!

A fost de ajutor articolul?

Grozav!

Mulțumim pentru feedback

Ne pare rău! Nu am putut fi de ajutor

Mulțumim pentru feedback

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți acest articol!

Selectează cel puțin unul dintre motive
Verificarea CAPTCHA este necesară.

Feedback trimis

Apreciem efortul dumneavoastră și vom încerca să modificăm articolul